kat%2Bsup%2Bblauw.jpg

Katrien Deblon - owner of the Pilates Studio Kortrijk

Reeds heel jong is Katrien begonnen met klassiek ballet om na een negental jaar over te gaan op waterballet. Een vijftal jaar maakte ze deel uit van de Nationale Belgische Ploeg en ze kreeg ook een Olympische selectie in 1984. Katrien, owner of the Pilates studio Kortrijk is een professionele gecertificeerde Pilates - instructor. Ze volgde haar opleiding in The Pilates Center te Maastricht onder de professionele leiding van Ernie Prevoo (Peak Pilates). Ze was de eerste Belgische die het Professionele Certificaat mocht ontvangen in de Klassieke Pilates Methode van Peak Pilates. In 1992 startte Katrien als Freelance trainer in diverse groepslessen en in 2004 startte ze haar eigen Pilates Studio.

morgane.jpg

Morgane Van Weyenbergh

Als jong meisje danste Morgane al vele uren in de week van Klassiek Ballet tot modern hedendaagse dans. Dansles geven startte ze op 16 jarige leeftijd in de dansschool Polydans. Sindsdien is ze niet meer gestopt. Naast Pilates raakte ze gepassioneerd door Yoga en verdiepte zich een jaar geleden in de wondere wereld van GYROKINESIS®. Het lesgeven, de kracht om mensen te enthousiasmeren en de mogelijkheid om oefeningen tot in de detail alles uit te leggen en over te brengen zijn haar grote sterktes.

2017 taichi 008.JPG

Pieter Vanfleteren

Gepassioneerd door de Oosterse filosofie volgt Pieter al Tai Chi sedert 2000. Hij nam deel aan verschillende cursussen in binnen- en buitenland. Dit in de authentieke 37 Yang Style van Master Huang XingXian. Hij begon dan ook zelf les te geven in 2009. Nu is hij een erkend leraar onder Sifu Adam Mizner. Verder verdiept hij zich nog in de Chinese geneeskunde en heeft een postgraduaat in acupunctuur.

Lesley

Lesley Labarque

Lesley is een yoga docente, voedingsdeskundige en geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft.
In de bakermat van Yoga, India, volgde ze een intensieve opleiding en ze blijft zich ook regelmatig bijscholingen volgen (oa bij Robert Boustany). Lesley geeft geregeld les in het buitenland en organiseert eigen retreats. Ze wil heel graag haar passie en ervaring met jou delen, en jou helpen jouw innerlijke kracht te (her)ontdekken.